Jullov
Idag var det med lätta steg jag klev upp och gick till jobbet. Känslan i kroppen är underbar. Sista arbetsdagen innan ett "jullov" med familjen. Har det så bra så blir hemma två veckor tillsammans med dem. Längtar så. Vi har inte några firelra planer men det känns så skönt. Att få ta dagen som den kommer och rå om varandra. Det här varit en tuff höst på många sätt. Hoppas på att det kan kommer lite snö bara så man kan mysa med lite pulkaåkning, läs varm choklad och limpmackor 🤣😋. Ett måste och det bästa med utflykter picknicken! 
 
Bjuder på bilder från helgen när jag och sonen på 3,5 år julbakade. Såklart var han tvungen att testa alla färgerna på godiset, flera gånger dessutom❤.
 
 
 
 
Sociala medier - sant eller falskt?
Hej på er,

Nu var det ett tag sedan jag var in och skrev. Något som jag funderar mycket på och tar mycket av min tankeverksamhet nu är hur andra äter och lever. Jag vet det låter sjukt stört och jag är nog lite störd, haha! Tänk vad jag antagligen skulle må bättre om jag bara kunde släppa sådana konstiga tankar jag har och försöka leva mitt eget liv. Men hade det varit så enkelt så hade jag nog inte varit sjuk heller.

Men på allra de flesta matbloggar nu flödar det av julbord och jultallrikar. Och på flertalet av de bloggar jag läser av er som också har eller har haft ätstörningar hägrar alla fikabilder. Hur kan ni alla smala människor äta all denna mat och fika varje dag och ändå se ut som ni gör? För mig känns det som ett mysterium och jag blir alltid lika osäker på om det jag ser är sant eller falskt.

Vad säger ni, stämmer dessa bilder vi ser på sociala medier med verkligheten? Kommentera gärna.

Kram
Underbar start på helgen
 
 
Vill önska en underbar helg. Är på bilden på vår obligatoriska fredagsfika på ett café lite utanför stan som blivit en liten tradition med familjen. Underbar start på helgen. Igår utmanade jag mig själv att återigen våga äta deras kanelbulle. Älskar den Men har i och med kostschemat haft svårt att ta en sådan senaste tiden. Det gick bra! 
 
Hade innan varit på länsät och träffat min "behandlare " (eller vad heter det). Fick med mig en hel rad positiva saker, han tycker att jag är duktig och att det här går väldigt bra. Men det finns ett men - istället för att börja lägga på mig här jag gått ned. Men det är väldigt lite och jag märker själv att det börjar vända. Hoppas kunna hantera det på ett bra sätt bara.